SKEYNDOR

 SKEYNDOR

Skeyndor Barcelona
Este un brand de origine spaniola, ce are in spate o experienta de 46 de ani de excelenta in cosmetica profesionala.
Gratie experientei echipei de cercetare, dar si colaborarilor permenente cu esteticieni, chirurgici plastici si scientologi, a fost creat si adoptat conceptul de cosmetica stiintifica, ce sta la baza formarii brandului.
Produsele cosmetice de inalta calitate sunt controlate in mod riguros, echipa de cercetare fiind focalizata in permanenta pe descoperirea unor formule noi si inovatoare, bazate pe ingrediente de origine naturala sau inspirate de chirurgia estetica. Dintre acestea, cele mai reprezentative sunt apa termala din masivul Sallies- de -Bearn, extractul din venin de vipera, hamamelisul si vitamina c de origine vegetala. Din acest motiv, Skeyndor si-a castigat pozitia de lider al cosmeticii profesionale, bucurandu-se de un succes international si premii importante.
Liniile cele mai importante sunt:
Skeyndor Essential – creata pentru ingrijirea zilnica a oricarui tip de piele.
Skeyndor clear balance- ingrijire specifica pentru tenul gras, seboreic sau acneic, echilibreaza productia de sebuum si emilina impuritatile progresiv.
Skeyndor Aquatherm – o gama creata pe baza de apa termala din Salies-de-Bearn, destinata in special mentinerii echilibrului pielii sensibile.
Skeyndor Platinum –tratament antiimbatranire, impotriva ridurilor si flaciditatii cauzate de varsta sau de factori hormonali. Potenteaza reiinoirea celulelor.
Skeyndor Vitamina C – o linie ce are ca scop protejarea peilii de efectele nocive ale radiatiilor, cu efecto antioxidant pentru tesut.
Skeyndor Antioxidante – produce antiradicali liberi, care ajuta la protectia pielii zilnic si la mentinerea unui ten tanar.
Skeyndor Oxigeno –avand in compozitie ceramide, ajuta la oxigenarea si la iluminarea pielii care si-a pierdut stralucire si tonusul.
Skeyndor Svelte Contour – o linie de tratamente corporale destinata combaterii flaciditatii si celulitei.
Skeyndor Men –produse special create pentru ingreijirea pielii barbatilor, mentine echilibrul cutanat si favorizeaza regenerarea celulelor.
La aceste game de adauga recent lansatele linii Dermapeel si Urban white-destinate tratamentelor de dermabraziune cosmética si de albire a tenului, produce profesionale de machiaj profesional si de camuflare, precum si gama de suplimente alimentare, ce vin sa sustina din interior frumusetea si sanatatea pielii, precum si sa potenteze rezultatele obtinute cu ajutorul tratamentelor in salon.

Daca sunteti firma (PFA, Intreprindere individuala, SRL..), va oferim un discount suplimentar de 20 % la preturile afisate pe site, pentru toate produsele din gama SKEYNDOR.

Nu exista produse in aceasta sectiune