Retur


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile -de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, cu exceptia situatiilor in care produsele au fost livrate gresit sau coletele prezinta deteriorari severe, in acest caz cheltuielile de transport intra in sarcina noastra.

Din suma restituita in urma returnarii se retin cheltuielile de transport. Produsul poate fi returnat numai daca NU prezinta semne de uzura, este in ambalajul original, cu etichetele intacte, si insotit de factura cu care a fost achizitionat.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de max. 10 de zile de la returnarea coletului, prin virament bancar.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa de email vanzari@mkd-cosmetice.ro in termen 48 ore de la primire.

La returnarea produsului trebuie sa completati FORMULARUL DE RETUR care se trimite in colet impreuna cu marfa returnata, folosind acelasi curier cu care s-a facut expedierea.

Trimiteti coletul pe urmatoarea adresa:

STR. CALEA RAHOVA 240, SECTOR 5, BUCURESTI

! NU TRIMITETI RETURUL PRIN POSTA ROMANA

NU LUCRAM CU POSTA ROMANA!