Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Produse pentru manichiura/pedichiura care nu trebuie sa lipseasca din trusa unei profesioniste

30/07/2019

Produse pentru manichiura/pedichiura care nu trebuie sa lipseasca din trusa unei profesioniste


Daca lucrati in domeniul cosmeticii si va ocupati de realizarea manichiurilor si a pedichiurilor pentru doamne, domnisoare sau pentru barbati, atunci trebuie sa fiti pregatite si sa dispuneti de toate produsele cu ajutorul carora sa va puteti desfasura activitatea cat mai bine. Cei care la finalul unei programari se ridica de pe scaunul din salon trebuie sa fie pe deplin multumiti de rezultate, iar acestea nu pot fi obtinute decat cu ajutorul unor produse de calitate. In randurile urmatoare puteti descoperi care sunt cele mai importante obiecte care trebuie sa se regaseasca in trusele voastre.


Solutie de igienizare a mainilor si accesoriilor
Gasim acum o varietate mare de dezinfectanti pentru maini dar si dezinfectanti pentru instrumentele de manichiura pedichiura.La inceputul oricarei program este foarte important sa folositi o solutie de igienizare, cu ajutorul careia sa indepartati bacteriile de pe mainile clientilor. Numai lucrand cu maini si picioare curate puteti sa obtine rezultate perfecte. In general, clientii ajung la salon dupa o zi intreaga de munca sau dupa o sesiune de shopping, motiv pentru care igienizarea este obligatorie.

Pile de unghii de calitate
Manichiura si pedichiura depind de calitatea instrumentelor folosite. Pentru a putea indeparta impurtatile si pentru a obtine o forma frumoasa a unghiilor, trebuie sa aveti intotdeauna la indemana pile cu doua fete, buffere pentru luciu speciale pentru unghiile naturale. Indiferent daca doamnele si domnisoarele isi doresc mani-pedi clasice, cu oja semipermanenta sau cu gel, la un moment dat veti ajunge la unghiile naturale, iar acestea trebuie pilite cu grija.


Forfecute pentru unghii
Forfecuta este un instrument extrem de practic si de util, care, de asemenea trebuie sa se regaseasca in trusele voastre. Cu ajutorul acesteia puteti indeparta cuticulele, pentru ca la final, manichiura si pedichiura sa fie ambele curate si placute din punct de vedere estetic. In plus, forfecuta este utila si in ceea ce priveste colturile de la unghii, colturi pe care nimeni nu si le doreste.


Papuci pedichiura de unica folosinta
Avand in vedere ca fiecare client trebuie tratat cu acelasi respect, cel mai bine este sa le oferiti tuturor celor care trec pragul salonului cate o pereche de papuci de unica folosinta. Acestia sunt foarte practici, mai ales pentru pedichiura, cand oja trebuie lasata sa se usuce o perioada mai mare de timp. Nimeni nu se poate incalta atata vreme cat unghiile inca sunt umede.


Pensule pentru gel
In prezent, majoriatea reprezentantelor sexului frumos alege manichiurile cu gel, intrucat acestea sunt rezistente si arata frumos. Atunci cand va ocupati si de astfel de manichiuri, trebuie sa aveti pensule speciale pentru gel, cu ajutorul carora sa puteti intinde perfect gelul pe unchii, pentru a obtine rezultatele dorite. Este vorba despre produse realizate cu mare grija, care au perii de calitate, menite sa reziste o perioada indelungata de timp.


Oje
Nu exista manichiura si pedichiura care sa fi complete fara oje. Fie ca aveti oja clasica sau oja semipermanenta, sigurati-va ca aveti mereu o gama larga de nuante din care clientele pot alege. Mai mult, trebuie sa verificati in permanenta data la care ojele expira, pentru a va asigura ca folositi doar produse de calitate, conforme.


Spatula pentru impingerea cuticulelor
Nicio manichiura sau pedichiura nu este completa fara indepartarea cutilelor. Pentru a va ocupa de acest aspect, aveti nevoie de o spatula pentru impingerea cuticulelor. Este vorba despre o ustensila micuta, dar care este foarte eficienta. Tot ce trebuie sa faceti este sa o folositi in mod corespunzator, iar la final, clientii vor avea maini si picioare foarte ingrijite.


Creme si emulsii pentru unghii
Imediat ce terminati manichiura si pedichiura, recomandat este sa folositi creme si emulsii pentru a hidrata mainile si picioarele. De exemplu, puteti folosi uleiuri pentru cuticule, lotiuni pentru maini sau creme pentru maini si unghii.


Sterilizatoare
Pentru a va asigura ca toti clientii beneficiaza de servicii de calitate, nu uitati sa folositi si sterilizatoare, cu ajutorul carora sa aveti intotdeauna ustensilele igienizate si curate. Este vorba despre dispozitive de dimensiuni relativ mici, dar care sunt foarte practice si utile. In plus, ocupa putin spatiu, asa ca le puteti pune in aproape orice loc din salon.
Toate produsele si dispozitivele mentionate anterior va sunt necesare pentru a va desfasura activitatea in conditii optime atunci cand lucrati intr-un salon de cosmetica. Astfel, toti clientii vor pleca multumiti si, cu siguranta, se vor intoarce si a doua oara pentru o noua programare.