Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Manusi pentru cosmetica si saloane de infrumusetare

15/01/2018

Atunci cand va alegeti manusile, trebuie sa luati in considerare protectia de care aveti nevoie, calitatea manusii si daca sunteti sensibil sau alergic la orice material utilizat la fabricarea manusilor.
Manusile din Nitril fara pudra sunt solutia perfecta in saloanele de infrumusetare - ele sunt rezistente si ideale pentru persoanele cu alergii la latex.
Manusi de nitril devin din ce in ce mai populare, datorita materialului sintetic puternic rezistent.
Aceasta manusa de unica folosinta are o rezistenta excelenta la uzuri.
Pot fii folosite in saloane de infrumusetare pentru vopsit parul, la manichiura pedichiura sau cosmetica, protejand mainile de toxine si agenti chimici.
Manusile de nitril sunt mai rezistente la rupere decat multe alte tipuri de manusi de unica folosinta si ofera o rezistenta superioara la multe tipuri de substante chimice.
Acestea sunt ideale pentru o gama larga de profesii diferite, cum ar fii: coafeze, manichiuriste, cosmeticiene dar si in saloanele de tatuaje.