GIFAZ

 GIFAZ

Activitatea noastra de productie se desfasoara de peste 50 de ani in localitatea PREMANA aflata la o distanta de 50 km. de vestitul lac COMO din italia, prin imbinarea tehnologiei moderne cu experienta noastra vasta si suntem mandri sa facem cunoscuta intregii lumi calitatea ce poarta numele GIFAZ.
Personalul specializat si profesionist al societatii noastre denumite GİFAZ a obtinut rezultate foarte mari atat in ceea ce priveste productia cat si in ceea ce priveste distribuirea produselor.Echipa GİFAZ, care ofera servicii de ani de zile fara a compromite calitatea, va continua sa infiinteze noi retele de distrubutie si in alte tari.
-in Romania NAİL VİSİON a resit de peste 15 ani sa satisfaca cerintele clientilor fara a compromite standardele de inalta calitate.
-in Turcia societatea noastra cu denumirea “HANEDAN KOZMETİK” isi desfasoara activitatea de peste 3 ani. Asa cum se intampla si in celelalte tari, satisfacerea cerintelor clientilor este cea care da putere echipei noastre si ne ajuta sa lucram la forta maxima servind clientii cu multa dragoste.
-in Moldova, societatea noastra cu denumirea “GİFAZZ” isi desfasoara activitatea de peste 6 ani.
-in Rusia si Ucraina produsele noastre GİFAZ ajung la clienti datorita propriei echipe.
-in anul 2013 ne vom continua activitatea si in Ungaria unde manati de bucuria unui nou inceput vom continua sa distribuim produsele noastre GİFAZ.

Nu exista produse in aceasta sectiune