Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

"Fara celulita" inseamna produse anticelulitice profesionale

28/09/2016

"Fara celulita" inseamna produse anticelulitice profesionale

Este greu sa scapi de celulita? Nicidecum, daca faci tot ce trebuie, adica mananci sanatos, bei suficienta apa si folosesti produse anticelulitice de calitate! In continuare, iti aduc 7 tipsuri anticelulitice, 5 argumente in favoarea cosmeticelor profesionale si lista celor mai eficiente substante anticelulitice, pe care sa le cauti pe eticheta cremelor tale.

Iata 7 sfaturi utile, care te ajuta sa castigi lupta cu celulita:
1. Bea apa cu lamaie, pe tot parcursul zilei. Vitamina C este un anticelulitic natural de exceptie.
2. Mananca ananas proaspat, cat mai des. Este un detoxifiant de nota 10, care scoate toate grasimile, din organism.
3. Uita de dulciuri, grasimi, prajeli, fainoase si sucuri carbo-gazoase. Sunt principalele cauze ale celulitei.
4. Mananca 5 mese/zi si nu “ciuguli” nimic, intre ele! Micul dejun e obligatoriu.
5. Mananca fructe si legume, cat mai multe. De fructe, nu abuza, pentru ca au in continut fructoza, adica zahar in forma cea mai pura.
6. Bea minimum 2, 3 litri de apa/zi. Fara apa, sansele de a reusi sunt minime.
7. Aplica gelurile anticelulitice si cremele anticelulitice in fiecare zi, nu o data pe saptamana. Consecventa este importanta si in remodelare, nu doar in dieta.

Indiferent daca vorbim despre un tratament anticelulitic, anti imbatranire sau pentru ingrijirea parului, prima optiune este clara: alege produsele profesionale, daca vrei rezultate reale, rapide si frumoase! Cum poti recunoaste produsele profesionale? Foarte simplu: ele au inscriptionata, pe ambalaj, mentiunea “Professional use” sau apartin unor branduri care furnizeaza, industriei de beauty, produse de uz profesional.
Si, inca doua indicii: produsele profesionale nu se gasesc in supermarket sau pe rafturile magazinelor obisnuite si au preturi care sa justifice calitatea ingredientelor.

De ce sa alegi produsele profesionale ? Iata 5 argumente, in favoarea lor, care iti garanteaza rezultatele:

1. Contin cele mai performante substante active, in cele mai eficiente combinatii.
2. Concentratiile ingredientelor active sunt mai mari, in comparatie cu ale produselor de larg consum.
3. Produsele profesionale sunt atent testate, inainte de a ajunge pe piata, in asa fel incat clientii sa beneficieze de calitate, din toate punctele de vedere.
4. Concentratiile si combinatiile alese au menirea de a oferi rezultate frumoase, in cel mai scurt timp, daca produsul este folosit cu consecventa.
5. Rezultatele oferite de un produs profesional se pastreaza, pentru mai mult timp.

Autor: Irina Reisler

* Rezultatele obţinute cu ajutorul unui produs cosmetic diferă în funcţie de: stilul de viaţă, gravitatea şi vechimea problemelor, frecvenţa utilizării produsului.