Curatare faciala 3 in 1 pentru barbati Butcher's Son 100 ml

 
1226
30,75 Lei (include TVA)
in stoc
+
Add to Wishlist  

Curatare faciala 3 in 1 pentru barbati Butcher's Son 100 ml
Produsul de curatare faciala 3 in 1 pentru barbati Butcher's Son combina trei posibilitati diferite de aplicare intr-un singur produs si poate fi utilizata ca demachiant, exfoliant sau masca. Dupa curatare, porii vor fi curati, iar particulele de murdarie sunt indepartate temeinic fara a usca tenul. Atunci cand este utilizata ca exfoliant, porii sunt deschisi si celulele moate ale tenului sunt indeprtate eficient. Iar utilizata ca masca, produsul regleaza excesul de sebum si clarifica intens tenul.
In functie de forma de aplicare, este potrivit pentru ingrijirea zilnica a tenului masculin. Curata porii in adancime si clarifica intens tenul.Ingrediente principale: ginseng siberian, taurina. Fara microplastice. 
Utilizare:
1. Curatare: Se aplica pe tenul umed, se maseaza prin miscari circulare si apoi se clateste bine cu apa. Utilizati zilnic dimineata si seara.
2. Exfoliere: Aplicati pe tenul umed, masati usor prin miscari circulare si cu presiune usoara. Apoi clatiti bine cu apa. Utilizati zilnic.
3. Masca: Aplicati pe fata. Se lasa sa actioneze 3-5 minute si se clateste bine cu apa. Utilizati de maxim 3 ori pe saptamana.
Evitati zona gurii si a ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat si bine.
Dozare: Pentru curatare si exfoliere: aproximativ o portie de marimea unei alune. Pentru masca: aproximativ doua portii de marimea unei alune.
Textura: gel
Prezentare: 100 ml

Nici o postare găsită

 
Livrare rapida si in siguranta

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Garantie si Service

Toate produsele noastre beneficiaza de Garantie si Service

Returnare in 14 zile

Ca persoana fizica beneficiezi de dreptul de retur in 14 zile