Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Tratament anticelulitic, de slabire si antivergeturi AVT PostQuam

Momentan Indisponibil
SIR-7LKWXV
Tratament anticelulitic, de slabire si antivergeturi AVT PostQuam

256,30 Lei

(305,00 Lei Pret cu TVA)
Tratament anticelulitic, de slabire si antivergeturi AVT PostQuam BRAND: PostQuam AVT PostQuam este un tratament anticelulitic, de slabire si antivergeturi. Combinatiile de ingrediente active duc la remodelarea corporala rapida si fara urmari neplacute, asa cum sint lipsa de tonus al pielii si...
Tratament anticelulitic, de slabire si antivergeturi AVT PostQuam
BRAND: PostQuam
AVT PostQuam este un tratament anticelulitic, de slabire si antivergeturi. Combinatiile de ingrediente active duc la remodelarea corporala rapida si fara urmari neplacute, asa cum sint lipsa de tonus al pielii si vergeturile.
Tratamentul atinge toti pasii importanti ai procesului de remodelare: inmuierea tesutului adipos si a celulitei, dislocarea nodulilor de grasime si celulitici, drenarea grasimilor rezultate in urma procesului de slabire si tonifierea pielii.
Cele doua produse anticelulitice, Therma Gel si Moulding Cream, dizolva micro si macro nodulii celulitici, intilniti chiar si in stadiile avansate de celulita, daca sunt utilizate consecvent si corect, in paralel cu un stil de viata sanatos.
Ingredientele active din produsele anticelulitice actioneaza in profunzimea tesutului adipos, inmoaie nodulii de grasime si celulitici, disloca depozitele adipoase si elimina grasimea in exces.
Therma Gelul, primul produs care se aplica in acest tratament, are rolul de a produce termolipoliza, crema anticelulitica Moulding Cream venind in completarea acestui proces.
Simultan cu "topirea" grasimii, cele doua produse ajuta la eliminarea grasimilor dislocate, printr-un proces profund de limfodrenaj.

Crema antivergeturi Stretch Mark Repair vine in completarea terapiei anticelulitice si va ajuta sa slabiti frumos.
Rolul ei este de a preveni / trata vergeturile, de a reface structura de colagen si de a reda elasticitatea pielii.
Ingredientele active compenseaza lipsa de colagen din tesut si asigura pielii un aspect sanatos.

ATENTIONARI:
    rezultatele obtinute cu ajutorul unui produs cosmetic difera in functie de: stilul de viata cotidian, gravitatea si vechimea problemelor, consecventa si frecventa aplicarii produsului cosmetic respectiv
    tratamentul nu este permis in timpul sarcinii/alaptarii (exceptie face crema antivergeturi Stretch Mark Repair)
    tratamentul trebuie intrerupt, in cazul senzibilitatii la una dintre componentele cremei
    a nu se lasa la indemina copiilor
    a se pastra la temperatura camerei
UTILIZARE:
Este un tratament zilnic. Dupa dus, aplicati Therma Gelul. Dupa citeva minute de masaj, aplicati filmul osmotic.
Impachetarea poate dura intre 60 de minute si 3 ore.
Dupa inlaturarea filmului osmotic, se aplica, alternativ Moulding Cream si Stretch Mark Repair (o zi aplicati crema anticelulitica Moulding Cream, o zi aplicati crema antivergeturi Stretch Mark Repair).
De asemenea, puteti folosi crema antivergeturi in fiecare dimineata, iar seara, realizati tratamentul Therma Gel + Moulding Cream, conform descrierii de mai sus.
Dupa tratament, nu faceti baie sau dus cel putin 4 ore ! Ingredientele active continua sa actioneze asupra celulitei si tesutului adipos.

CONTINE:
    THERMA GEL (1000 ml)
    MOULDING CREAM (1000 ml)
    STRETCH MARK REPAIR (200 ml)

Pentru detalii despre ingredientele active, click pe fiecare produs in parte.
In continuare, va oferim citeva caracteristici ale produselor din acest kit:

Caracteristici Therma Gel:
Este un tratament anticelulitic profesional "la cald", cu un efect termic de incalzire blind si usor de suportat.
Formula Therma Gelului imbina cele mai eficiente principii active, care "topesc" grasimea si distrug celulita, chiar si pe cele vechi, sub forma de noduli.
Therma Gelul are capacitatea de a disloca grasimea si celulita incapsulate, de a le dizolva si de a le drena, spre eliminarea din organism.

Caracteristici Moulding Cream:
Crema profesionala anticelulitica si pentru fermitate, ce reduce volumul tesutului adipos si tonifica pielea, in zonele din care dispare tesutul adipos.
Previne si trateaza acumularile de grasime, in orice zona a corpului.
Formula sa imbina 5 principii active, cu un puternic efect anticelulitic.
Circulatia sanguina este stimulata, iar edemele locale, produse de acumularea lichidelor in tesuturi, dispar inca de la primele aplicari.

Caracteristici Stretch Mark Repair:
Este o crema care previne vergeturile si le trateaza pe cele deja existente.
Regenereaza tesuturile si le reda elasticitatea, datorita continutului mare de colagen si elastina.
Hidrateaza, hraneste si restructureaza pielea, in profunzime.


Niciunul

Promotii