Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Ser facial Acid Hyaluronic

52PT
27,00 Lei
(32,13 Lei Pret cu TVA)
Momentan Indisponibil
Ser facial Acid Hyaluronic
Serum de fata Luxury cu ingrediente active concentrate care oferta efect instant si de lunga durata tenului. Hidrateaza si are efect anti-age de umplere si netezire a ridurilor.
Acidul Hialuronic are efect inten hidratant acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice la suprafaţa pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.
LineFill este un mix de ingrediente naturale vegetale ( fractie bogata in sesamina presata din seminte de susan) care este capabil in cresterea acumularii lipidelor in sistemul adipos, acolo unde tenul si-a pierdut fermitatea in decursul anilor.
Datorita acestei capabilitati LineFill poate reumple ridurile si repara pliurile cutanate.
Atentie: Doar pentru uz extern.
Mod de utilizare: Aplicati o cantitate moderata pe ten, dupa care masati serumul cu miscari usoare, circulare pe fata pana la absorbtia completa.
Serul se dozeaza usor datorita pompitei/pipetei.
Ambalaj: 30 ml
Brand: Peter's Natural SPA
Posibil te intereseaza si...
  • Produse noi
  • Populare
  • Recent vazute
Livrare rapida si in siguranta

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Garantie si Service

Toate produsele noastre beneficiaza de Garantie si Service

Returnare in 14 zile

Ca persoana fizica beneficiezi de dreptul de retur in 14 zile