Profita de reducerile afisate

Sampon profesional Miracle Oils - 500 ml

in stoc
013973- RD
Sampon profesional Miracle Oils - 500 ml

22,68 Lei

(26,99 Lei Pret cu TVA)
Sampon profesional Miracle Oils 40 Overdose - 500 ml Producator: REDIST Samponul PROFESIONAL intregeste gama Miracle Oils 40 Overdose bazata pe un complex de 40 de ingrediente naturale atent selectionate pentru a oferi parului dumneavoastra un aspect matasos  si stralucitor. Este o...
+

Sampon profesional Miracle Oils 40 Overdose - 500 ml

Producator: REDIST
Samponul PROFESIONAL intregeste gama Miracle Oils 40 Overdose bazata pe un complex de 40 de ingrediente naturale atent selectionate pentru a oferi parului dumneavoastra un aspect matasos  si stralucitor.
Este o alchimie a 40 de uleiuri si o injectie de lumina pentru parul colorat. Protejeaza culoarea, repara fibra si o hidrateaza intens.
Recomandat parului vopsit.
Mod de utilizare: Aplicati pe parul umed, masati, lasati sa actioneze cateva minute, apoi clatiti. Se poate folosi zilnic.

RECOMANDARILE STILISTULUI

Se recomanda acest produs parului colorat.
Prima samponare este destinata eliminarii rezidurilor, se maseaza intre 30 si 40 de secunde, apoi clatiti in profunzime.
La a doua samponare masati scalpul si fibra, iar timpul de actiune poate fi intre 3 si 5 minute pentru un efect mai intens. Clatiti in profunzime.

Niciunul

Promotii