Profita de reducerile afisate

Masca profesionala pentru par Milk & Honey - 300 ml

in stoc
013898-RD
Masca profesionala pentru par Milk & Honey - 300 ml

25,61 Lei

(30,48 Lei Pret cu TVA)
Masca profesionala pentru par Milk & Honey - 300 ml Producator: REDIST Masca PROFESIONALA pentru par Milk & Honey completeaza cu succes procesul profesional de ingrijire a parului al acestei game. Intareste firul de par si inlatura aspectul tern. Ajuta intens la descurcarea fibrei si o...
+

Masca profesionala pentru par Milk & Honey - 300 ml
Producator: REDIST
Masca PROFESIONALA pentru par Milk & Honey completeaza cu succes procesul profesional de ingrijire a parului al acestei game. Intareste firul de par si inlatura aspectul tern.
Ajuta intens la descurcarea fibrei si o hidrateaza. Pentru toate tipurile de par.

Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed spalat inainte.  Dupa ce clatiti in profunzime samponul, scoateti surplusul de apa din par cu un prosop.
Aplicati masca pe lungimea firului de par, fara sa atingeti scalpul, pieptanati parul si lasati sa actioneze 3-5 minute, dupa care clatiti din abundenta la radacina.
Se recomanda utilizarea de 2-3 ori pe saptamana.

RECOMANDARILE STILISTULUI

Pentru un efect mai intens recomand activarea termica a produsului.
De exemplu, dupa utilizare puteti sa acoperiti apoi parul cu o folie de plastic deoarece caldura de sub folia de plastic stimuleaza absorbtia substantelor nutritive din compozitia mastii sau in timp ce masca actioneaza acoperiti scalpul si fibra capilara cu un prosop fierbinte.
Timp de actionare: 3-5 minute.
Recomand dupa timpul de actionare clatirea mastii in procentaj de 80%.

Ambalaj: 300 ml

 

Niciunul

Promotii