Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Livrare/Retur

TRANSPORT GRATUIT  in toata tara la orice comanda depaseste 300 lei fara TVA exceptie fac localitatile ce nu se afla in aria de acoperire  FAN CURIER.

TRANSPORT GRATUIT  in Bucuresti  la orice comanda depaseste 200 lei fara TVA.

In cazul in care nu va incadrati in promotia de mai sus, costul transportului este 20 LEI, indiferent de greutate sau locatie, exceptie facand localitatile ce nu se afla in aria de acoperire URGENT CURIER sau FAN CURIER.

NU lucram cu Posta Romana

NU lucram cu Persoane Fizice

Livrare

Marfa se trimite prin curier rapid cu livrare in termen de 2-3 zile pentru produsele aflate in stoc.
In cazul in care unul sau mai multe produse din comanda dvs. nu se afla in depozitul nostru, termenul de livrare va este comunicat telefonic de catre unul din agentii nostri.

Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi curier cu care s-a facut expedierea. Din suma restituita in urma returnarii se retin cheltuielile de transport. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta semne de uzura, este in ambalajul original, cu etichetele intacte, si insotit de factura cu care a fost achizitionat.
Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de max. 10 de zile de la returnarea coletului, prin mandat postal sau virament bancar.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa de email vanzari@mkd-cosmetice.ro in termen 48 ore de la primire.
Trimiteti coletul la adresa: STR. CALEA RAHOVA 240, SECTOR 5, BUCUREST