Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Gel de dus WAVE ENERGY 5L

in stoc
KOS22
Gel de dus WAVE ENERGY 5L

61,00 Lei

(72,59 Lei Pret cu TVA)
Gel de dus WAVE ENERGY 5L GEL DUȘ WAVE ENERGY – cu Glycoenergizer – este special destinat bărbaților activi, combină parfumul energizant și revigorant cu un plus de tonifiere pentru piele. Formula îmbunătățită cu Glycoenergizer asigură tonusul și energia de care ai nevoie...
+
Gel de dus WAVE ENERGY 5L
GEL DUȘ WAVE ENERGY – cu Glycoenergizer – este special destinat bărbaților activi, combină parfumul energizant și revigorant cu un plus de tonifiere pentru piele.
Formula îmbunătățită cu Glycoenergizer asigură tonusul și energia de care ai nevoie zilnic.
Glycoenergizer-ul este un compus natural de origine marină cu un conținut ridicat în glicogen, care garantează energia necesară dezvoltării și creșterii celulelor epidermei asigurând și un efect de hidratare permanent.
Acesta este un ingredient activ destinat pielii stresate, mature și are capacitatea de a stimula metabolismul celular, are rol de protecție și regenerare a pielii.
Reduce stresul și degradarea pielii și ajută la creșterea oxigenului în celulele epiteliale aducând un surplus de energie.
Niciunul

Promotii