Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Gel de dus MILKY DELIGHT 5L

in stoc
KOS32
Gel de dus MILKY DELIGHT 5L

61,00 Lei

(72,59 Lei Pret cu TVA)
Gel de dus MILKY DELIGHT 5L GEL DUȘ MILKY DELIGHT – cu Bio Ceramidyl - combină senzația de catifelare și îngrijire cu delicatețea unei îmbrățișări cremoase de care pielea ta are nevoie în fiecare zi. Formula îmbunătățită cu Bio Ceramide curăță pielea sensibilă,...
+
Gel de dus MILKY DELIGHT 5L
GEL DUȘ MILKY DELIGHT – cu Bio Ceramidyl - combină senzația de catifelare și îngrijire cu delicatețea unei îmbrățișări cremoase de care pielea ta are nevoie în fiecare zi.
Formula îmbunătățită cu Bio Ceramide curăță pielea sensibilă, fortifică și îngrijește epiderma supusă stresului zilnic.
Bio Ceramidyl-ul conținut în formulă este o ceramidă naturală de puritate înaltă compusă din glicoceramide și fosfolipide.
Ceramidele au rolul de a menține integritatea barierei cutanate și de a contribui la regenerarea permanentă a celulelor epidermice.
Au rol definitoriu în menținerea hidratării naturale a pielii funcționând ca un protector permanent împotriva pierderii de apă transepidermică și de uscare a pielii.
Niciunul

Promotii