Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Gel de dus ISLAND GARDEN 5L

in stoc
KOS12
Gel de dus ISLAND GARDEN 5L

61,00 Lei

(72,59 Lei Pret cu TVA)
Gel de dus ISLAND GARDEN 5L GEL DUȘ ISLAND GARDEN – cu Extract de mușețel - combină senzația de prospețime a dușului de dimineață cu relaxarea și îngrijirea de care ai nevoie în fiecare zi. Formula îmbunătățită cu extract de mușețel curăță pielea sensibilă cu delicatețe,...
+
Gel de dus ISLAND GARDEN 5L
GEL DUȘ ISLAND GARDEN – cu Extract de mușețel - combină senzația de prospețime a dușului de dimineață cu relaxarea și îngrijirea de care ai nevoie în fiecare zi.
Formula îmbunătățită cu extract de mușețel curăță pielea sensibilă cu delicatețe, având un efect calmant, purifiant și de relaxare a acesteia.
Extractul de mușețel conținut de gelul de duș, bogat in flavone și fitosteroli, conferă produsului proprietăți antiinflamatorii, epitelizante și cicatrizante.
Fitosterolii conținuți în plantele tropicale întărește sistemul de apărare a pielii împotriva iritațiilor, revigorând și îmbunătățind elasticitatea pielii.
Niciunul

Promotii