Atentie MKD Cosmetice utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Balsam PROFESIONAL spray Milk&Honey - 400 ml

in stoc
013850-RD
Balsam PROFESIONAL spray Milk&Honey - 400 ml

25,52 Lei

(30,37 Lei Pret cu TVA)
Balsam PROFESIONAL spray Milk&Honey - 400 ml Producator: REDIST Balsamul de par din gama Milk&Honey confera acestuia, stralucire si finete. Continutului de proteine din lapte si a extratului de miere, ajuta si protejeaza parul de factorii externi. Poate fi vopsit, coafat sau pur si...
+

Balsam PROFESIONAL spray Milk&Honey - 400 ml
Producator: REDIST
Balsamul de par din gama Milk&Honey confera acestuia, stralucire si finete. Continutului de proteine din lapte si a extratului de miere, ajuta si protejeaza parul de factorii externi.
Poate fi vopsit, coafat sau pur si simplu natural, nu isi va pierde vitalitatea sau stralucirea.

Mod de utilizare: Agita recipientul pana cand cele doua ingrediente se vor amesteca. Se pulverizeaza de la o distanta de 15-20cm  pe parul spalat si uscat in prealabil cu prosopul.
Nu necesita clatire, ulterior se poate usca si coafa.
Pentru uz profesional.

RECOMANDARILE STILISTULUI

Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Dupa utilizarea samponului si aplicarea mastii recomand folosirea balsamului pe parul umed pentru a mentine nivelul lipidic ridicat.
Il recomand in special pentru varfuri deteriorate si un par tern.

Ambalaj: 400 ml

 

 

Niciunul

Promotii